Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

Muža, ktorý prepadol čerpačku s igelitovou taškou na hlave, obvinili

Ilustračné foto Foto: TASR

S plastovou taškou s dvoma otvormi na hlave, modrým vrecom na odpadky na tele a plastovými taškami na nohách žiadal od pracovníčok čerpacej stanice peniaze.

Bratislava 25. septembra (TASR) - Policajti Okresného riaditeľstva Bratislava IV umiestnili do cely policajného zaistenia 26-ročného Lukáša K. po tom, čo ho vyšetrovateľ obvinil zo zločinu lúpeže a spracoval návrh na jeho väzobné stíhanie. TASR dnes informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Petra Hrášková.

V auguste v skorých ranných hodinách mal obvinený Bratislavčan prísť na čerpaciu stanicu na Botanickej ulici v hlavnom meste. S plastovou taškou s dvoma otvormi na hlave, modrým vrecom na odpadky na tele a plastovými taškami na nohách žiadal od pracovníčok čerpacej stanice pod hrozbou zbrane peniaze. Ženám spresnil, že chce slovenské peniaze. Po tom, čo mu povedali, že peniaze nemajú, z čerpacej stanice ušiel bez lupu. K zraneniu osôb nedošlo.

Vďaka dobrej práci príslušníkov kriminálnej polície štvrtého Bratislavského okresu sa podarilo osobu stotožniť a vypátrať.

V prípade preukázania viny teraz hrozí obvinenému trest odňatia slobody na sedem až 12 rokov.