Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Dopravná nehoda pri Veľkom Šariši si vyžiadala štyroch zranených

Zrážka dvoch osobných motorových vozidiel, ku ktorej došlo na ceste medzi Šarišskými Michaľanmi a Veľkým Šarišom si vyžiadala 4 zranených. Foto: PZ SR - KR Prešov

Z toho dvaja muži a žena utrpeli ťažké poranenia, jeden pacient mal len povrchové poranenia.

Prešov 11. februára (TASR) - Zrážka dvoch osobných motorových vozidiel, ku ktorej došlo v pondelok popoludní na ceste medzi Šarišskými Michaľanmi a Veľkým Šarišom, si vyžiadala štyroch zranených.

Ako TASR informovala hovorkyňa skupiny Falck Katarína Načiniaková, posádka rýchlej zdravotnej pomoci Sabinov pri prevoze pacienta do nemocnice náhodne prechádzala okolo nehody.

"Keďže bola na mieste udalosti ako prvá, zraneným poskytla neodkladnú prvú pomoc a privolala asistenciu zložiek cez Krajské operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby Prešov. Z jedného nabúraného vozidla vychádzal dym, a tak ho hasiacim prístrojom uhasila," uviedla Načiniaková s tým, že predbežne sa zranili štyri osoby - traja muži a jedna žena.

Z toho dvaja muži a žena utrpeli ťažké poranenia, jeden pacient mal len povrchové poranenia.

Ako TASR informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniel Džobanik, 55-ročný muž v smere od Sabinova do Prešova viedol osobné auto Peugeot 308.

"Zo zatiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru, kde sa zrazil s osobným autom Citroën, ktoré viedol 44-ročný muž. Pri dopravnej nehode sa ťažko zranili štyri osoby, a to obaja vodiči a dvaja spolujazdci v Peugeote. V Citroëne bol vodič sám. Dychové skúšky na alkohol boli u oboch vodičov negatívne," uviedol Džobanik.

Hmotné škody boli podľa jeho slov predbežne vyčíslené na 20.000 eur. Presné príčiny a okolnosti dopravnej nehody vyšetrujú prešovskí dopravní policajti.