Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Regióny

Drevenice v Chalúpkove ponúkajú štýlové ubytovanie

Foto: chalupkovo.sk

Chatová osada bola postavená s ohľadom na tradíciu a rešpekt k pôvodnej slovenskej architektúre.

Bratislava 27. augusta (TERAZ.sk - OTS) CHALÚPKOVO - štýlové drevenice s množstvom tradičných prvkov a krbom ponúkajú ubytovanie pre všetkých, čo hľadajú zruby, chaty či chalupy v krásnom prostredí Nízkych Tatier. Osada sa nachádza v obci Liptovská Štiavnica, neďaleko Thermal park Bešeňová, Skiparku Ružomberok a historickej obce Vlkolínec.

Chatová osada bola postavená s ohľadom na tradíciu a rešpekt k pôvodnej slovenskej architektúre. Zrubové domy, v akých žili naši predkovia boli pre nás inšpiráciou. Takáto architektúra krásne splynie s tatranskou prírodou. Chaty poskytujú útulné ubytovanie, romantiku chalupy a pohodlie modernej horskej chaty. Našim cieľom bolo ponúknuť dostupné ubytovanie pre všetkých, ktorí hľadajú chalupy na prenájom ako únik z každodenného kolobehu, no nezľavili sme nič z kvality ubytovania.

Drevenice sú postavené so zreteľom na tradičné prvky liptovskej architektúry. Zároveň poskytujú luxusné ubytovanie, ktoré vyhovie aj náročnejším zákazníkom. Výsledkom je ubytovanie v chatách ktoré v sebe snúbi romantiku tradičnej slovenskej dediny s pohodlím, ktoré k dovolenke neodmysliteľne patrí.

Drevenice v Chalúpkove sú vhodné na dovolenkové pobyty, taktiež aj na dlhodobý prenájom, prípadne stále je možnosť, si dreveničku aj zakúpiť.

Drevenice je možné využívať celoročne - letná turistika, zimná turistika, lyžovanie, zimné športy, návšteva Thermal parku Bešeňová, teambuildingové aktivity a iné. V prípade, že máte záujem o pobyt v bezprostrednej blízkosti vleku, ponúkame ubytovanie Donovaly. V lete pripravujeme rôzne detské atrakcie, hry a súťaže. Na konci leta máme v Chalúpkove každoročne akciu ,,Rozlúčka s letom", kde máme viacero detských hier, atrakcií.

Priamo pri chatách v areáli nášho Chalúpkova sa nachádza minerálny prameň, kde si môžete nabrať zdraviu prospešnú vodu kedykoľvek len budete chcieť!

V blízkosti dreveníc (cca. 1km) sa nachádza plnička s práve nadojeným čerstvým zdravým mliekom.

Chaty, drevenice ponúkame aj na predaj. Využite jedinečnú možnosť získania pozemku v II. etape na výstavbu drevenice v Chalúpkove. Ponúkame Vám pozemok na predaj a výstavbu drevenice na kľúč. Zrubové domy sú vhodné ako rekreačná nehnuteľnosť, aj investícia. V II. etape výstavby máme v pláne postaviť ďalších 13 dreveníc. Do dnešného dňa je už z toho 10 pozemkov predaných, kde 4 drevenice sú už kompletne zkolaudované a na 4 dalších pozemkoch realizujeme momentálne výstavbu dalších nových dreveníc. Práve teraz je možnosť kúpy 4 dreveničiek, kde si môžete vybrať typ drevenice, rovnako aj pozemku.