Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Regióny

FOTO: V Bratislave sa zrazili dve autá a dodávka, zasahujú hasiči

V Bratislave sa 20. februára 2018 zrazili dve osobné motorové vozidlá a dodávka. Nehoda sa stala na Eisnerovej ulici, zasahujú tam hasiči. Nehoda bola nahlásená krátko po pol druhej hodine. Na mieste zasahuje 11 hasičov, ktorí poskytujú posádkam áut prvú pomoc a robia protipožiarne opatrenia. Foto: TASR - KR HaZZ Bratislava

Na mieste zasahuje 11 hasičov, ktorí poskytujú posádkam áut prvú pomoc a robia protipožiarne opatrenia.

Bratislava 20. februára (TASR) - V Bratislave sa zrazili v utorok dve osobné motorové vozidlá a dodávka. Nehoda sa stala na Eisnerovej ulici, zasahovali tam hasiči. Ľahko zranené boli dve ženy, celková škoda spôsobená nehodou je približne 8500 eur. Polícia príčiny a okolnosti nehody vyšetruje. Informoval o tom bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

"Podľa doterajších informácií počas prejazdu križovatkou v blízkosti Eisnerovej ulice došlo z doposiaľ presne nezistených príčin k zrážke motorového vozidla zn. Peugeot Partner a Mercedesu Benz Sprinter. Následne nárazom boli autá odhodené do ďalšieho motorového vozidla zn. Citroën Berlingo," opísal Szeiff.

V Bratislave sa 20. februára 2018 zrazili dve osobné motorové vozidlá a dodávka. Nehoda sa stala na Eisnerovej ulici, zasahujú tam hasiči. Nehoda bola nahlásená krátko po pol druhej hodine. Na mieste zasahuje 11 hasičov, ktorí poskytujú posádkam áut prvú pomoc a robia protipožiarne opatrenia.
Foto: TASR - KR HaZZ Bratislava

Ľahké zranenia utrpeli dve ženy, ktoré sa v čase nehody nachádzali v mercedese. Previezli ich do jednej z bratislavských nemocníc. "Prítomnosť alkoholu v dychu vodičov zúčastnených motorových vozidiel nebola preukázaná," doplnil Szeiff.