Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Pri požiari rodinného domu v Ľubietovej zahynul človek

Ilustračné foto Foto: TASR/Michal Svítok

Na miesto vzniku požiaru bola vyslaná expertízna skupina KR HaZZ v Banskej Bystrici, ktorá zisťuje príčinu vzniku požiaru.

Ľubietová 16. apríla (TASR) – Pri požiari rodinného domu v Ľubietovej v okrese Banská Bystrica, ktorý vypukol dnes v skorých ranných hodinách, zahynul jeden človek.

"Po lokalizácii požiaru bola v rodinnom dome nájdená invalidná osoba bez známok života," TASR informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (KR HaZZ) v Banskej Bystrici Erik Piater.

Priblížil, že dnes v skorých ranných hodinách bol na linku tiesňového volania ohlásený požiar rodinného domu v obci Ľubietová. Na miesto požiaru boli vyslaní desiati príslušníci HaZZ z Hasičskej stanice v Banskej Bystrici s technikou. Po príchode na miesto zásahu zistili, že ide o požiar izby na poschodí rodinného domu, ktorá je celá zasiahnutá požiarom.

Pri likvidácii požiaru hasiči používali autonómne dýchacie prístroje. Na miesto vzniku požiaru bola vyslaná expertízna skupina KR HaZZ v Banskej Bystrici, ktorá zisťuje príčinu vzniku požiaru.