Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Oravec rád chodí na túry a navštevuje Roháče: Pátra po po ňom polícia

Dolnokubínski policajti vyhlásili pátranie po nezvestnom 46-ročnom Petrovi Pánčim z obce Nižná v okrese Tvrdošín. Ten ešte 27. júla 2018 odišiel z Nižnej na neznáme miesto a do súčasnej doby nepodal žiadnu správu. Žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík v utorok informoval, že nezvestný muž rád chodieva na dlhšie túry a navštevuje Roháče-Zuberec. Foto: TASR - KR PZ v Žiline

Muž je vysoký asi 178 centimetrov, štíhlej postavy, má hnedé oči a tmavohnedé, stredne dlhé vlasy. Zvláštne znamenie je rýchla chôdza.

Nižná 25. septembra (TASR) – Dolnokubínski policajti vyhlásili pátranie po nezvestnom 46-ročnom Petrovi Pánčim z obce Nižná v okrese Tvrdošín. Ten ešte 27. júla odišiel z Nižnej na neznáme miesto a do súčasnej doby nepodal žiadnu správu. Žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík v utorok informoval, že nezvestný muž rád chodieva na dlhšie túry a navštevuje Roháče-Zuberec.

Dodal, že muž je vysoký asi 178 centimetrov, štíhlej postavy, má hnedé oči a tmavohnedé, stredne dlhé vlasy. Naposledy mal na sebe tmavé turistické oblečenie a turistické topánky hnedosivej farby. "Zvláštne znamenie je rýchla chôdza," spresnil Moravčík.

Akékoľvek informácie o nezvestnom mužovi žiada polícia oznámiť na najbližší útvar Policajného zboru, alebo na bezplatnú telefónnu linku 158.