Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Regióny

Po vážnej nehode na Orave skončili v nemocnici vodič aj spolujazdec

Snímka z miesta nehody. Foto: TASR - KR PZ v Žiline

Z doposiaľ presne nezistených príčin 18-ročný vodič prešiel do protismernej časti vozovky, kde došlo k zrážke s nákladným autom.

Štefanov nad Oravou 21. marca (TASR) - Po raňajšej dopravnej nehode v Štefanove nad Oravou v okrese Tvrdošín previezli do nemocnice 18-ročného vodiča aj jeho spolujazdca. TASR o tom informovala žilinská krajská hovorkyňa polície Gabriela Kremeňová.

Na základe doterajšieho vyšetrovania policajti zistili, že 18-ročný vodič viedol osobné auto v smere od Námestova na Štefanov nad Oravou. Z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel do protismernej časti vozovky, kde došlo k zrážke s nákladným autom.

"Vodič nákladného vozidla sa podrobil dychovej skúške s negatívnym výsledkom, 18-ročnému mladíkovi bol nariadený odber krvi na účely zistenia, či nebol ovplyvnený návykovou látkou," dodala Kremeňová.

Z dôvodu dokumentovania a odstraňovania následkov dopravnej nehody bola cesta na nevyhnutne potrebný čas úplne uzavretá. "Ďalšie okolnosti dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," uviedla policajná hovorkyňa.