Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Pomôžte nájsť polícii Jozefa Dančišáka z Bardejova

Jozef Dančišák. Foto: TASR/KR PZ v Prešove

Nezvestný je od 7. decembra 2004, kedy v čase okolo 08.00 h odišiel z miesta svojho trvalého bydliska bez udania dôvodu na doposiaľ neznáme miesto.

Bardejov 22. februára (TASR) – Polícia zverejnila pátranie po nezvestnom 74-ročnom Jozefovi Dančišákovi z Bardejova, ktorý je nezvestný od 7. decembra 2004, kedy v čase okolo 08.00 h odišiel z miesta svojho trvalého bydliska bez udania dôvodu na doposiaľ neznáme miesto. Odvtedy o sebe nepodal žiadnu správu a do miesta trvalého bydliska sa nevrátil.

Ako informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, nezvestný je 173 cm vysoký, plnoštíhlej postavy, má šedé kučeravé krátke vlasy, husto zarastené obočie. Naposledy mal pravdepodobne oblečenú čiernu zimnú vetrovku s bielym pásom na rukávoch, čierny rolák, hnedý pulóver s bielym pásom pod krkom, tmavé menčestrové nohavice, čierne zimné topánky. Muž má tetovanie na pravej ruke od zápästia po predlaktie s motívom šípky a vlnitej čiary.

Verejnosť môže poskytnúť akékoľvek poznatky k hľadanému na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva PZ Bardejov alebo telefonicky na čísle 0961 84 3370, prípadne na linke 158.