Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Polícia pátra po väzňovi, ktorý ušiel z pracoviska v Bratislave

Policajti pátrajú po väzňovi na úteku, o pomoc žiadajú aj verejnosť. Odsúdený 33-ročný Richard Drábek ušiel z pracoviska na Peknej ceste v bratislavskej Rači. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Lucia Mihalíková. Odsúdený si podľa Mihalíkovej odpykával 2-ročný trest s minimálnym stupňom stráženia za majetkovú trestnú činnosť. Oblečené mal modré monterky a civilnú bundu modrej farby s nápisom. Na pravom ramene má tetovanie v tvare ornamentu a na ľavom má vytetované srdce prebodnuté dýkou. Foto: TASR - KR PZ v Bratislave

Odsúdený si podľa Mihalíkovej odpykával 2-ročný trest s minimálnym stupňom stráženia za majetkovú trestnú činnosť.

Bratislava 12. januára (TASR) - Policajti pátrajú po väzňovi na úteku, o pomoc žiadajú aj verejnosť. Odsúdený 33-ročný Richard Drábek ušiel z pracoviska na Peknej ceste v bratislavskej Rači. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Lucia Mihalíková.

Odsúdený si podľa Mihalíkovej odpykával 2-ročný trest s minimálnym stupňom stráženia za majetkovú trestnú činnosť. Oblečené mal modré monterky a civilnú bundu modrej farby s nápisom. Na pravom ramene má tetovanie v tvare ornamentu a na ľavom má vytetované srdce prebodnuté dýkou.

Akékoľvek informácie, ktoré pomôžu pri pátraní, môžu občania oznámiť na čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Mihalíková dodala, že policajti v spolupráci s príslušníkmi Zboru väzenskej a justičnej stráže po odsúdenom mužovi v súčasnosti intenzívne pátrajú.