Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Regióny

Polícia stále vyšetruje výbuch v zdravotnom stredisku vo Vrakuni

Ilustračná snímka. Foto: TASR František Iván

Výbuch nastal v pondelok (23.7.) okolo piatej hodiny ráno a zobudil stovky miestnych obyvateľov. Pri explózii sa nikto nezranil napriek tomu, že v blízkosti je autobusová zastávka.

Bratislava 24. augusta (TASR) - Polícia naďalej vyšetruje príčiny silného výbuchu v zdravotnom stredisku v bratislavskej Vrakuni, ku ktorému došlo koncom júla. "Vyšetrovanie v uvedenom prípade v súčasnosti aj naďalej pokračuje. K presnej príčine vzniku výbuchu sa momentálne nie je možné vyjadriť, nakoľko doposiaľ nedisponujeme znaleckým posudkom," uviedol v piatok pre TASR hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Výbuch nastal v pondelok (23.7.) okolo piatej hodiny ráno a zobudil stovky miestnych obyvateľov. Pri explózii sa nikto nezranil napriek tomu, že v blízkosti je autobusová zastávka. Výbuch poškodil aj viacero blízko zaparkovaných áut. Po incidente zasahovalo na mieste množstvo hasičských áut a príslušníkov polície.

"Mestská časť Vrakuňa začala s odstraňovaním škôd hneď po incidente, kedy v skorých ranných hodinách došlo v jednej z prevádzok k výbuchu. Našou prioritou je nestrácať čas a pokračovať v započatej renovácii celého komplexu. Vrakuňa nemala 20 rokov v poriadku zdravotné stredisko a ja urobím, čo je v mojich silách, aby tak potrebná rekonštrukcia nemeškala," povedal pred časom pre TASR starosta Vrakune Martin Kuruc. Poškodená časť zdravotného strediska bola dokončená prednedávnom.