Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 1. jún 2024Meniny má Žaneta
< sekcia Regióny

Dodávka sa čelne zrazila s dvoma kamiónmi:Jedna osoba je ťažko zranená

Snímka z miesta nehody. Foto: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj

Dvadsaťsedemročný vodič dodávky z doposiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s dvoma kamiónmi, uviedla polícia.

Lučenec 17. mája (TASR) - Pri dopravnej nehode, ktorá sa stala v piatok dopoludnia na ceste I/16 medzi Lučencom a Pincinou, sa ťažko zranila jedna osoba. Informovala o tom banskobystrická krajská polícia na sociálnej sieti.

"Dvadsaťsedemročný vodič dodávky z doposiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s dvoma kamiónmi," uviedla polícia s tým, vodiča dodávky s ťažkými zraneniami letecky transportovali do nemocnice v Banskej Bystrici.

Hovorkyňa Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby (VZZS) Air - Transport Europe (ATE) Zuzana Hopjaková informovala, že muž pri zrážke utrpel vážny úraz hrudníka. V stabilizovanom stave a pri vedomí ho previezli na urgentný príjem do Fakultnej nemocnice F. D. Roosevelta v Banskej Bystrici.

Polícia doplnila, že dychové skúšky boli u všetkých vodičov negatívne. "V dôsledku dokumentovania nehody a odstraňovania jej následkov bola cesta na dve hodiny úplne uzavretá, neskôr bol sprejazdnený jeden jazdný pruh," dodala polícia s tým, že nehoda je v štádiu objasňovania.