Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Pri dopravnej nehode v Leviciach sa zranili dvaja ľudia

Pri dopravnej nehode v Leviciach sa zranili dvaja ľudia. Nehoda sa stala v stredu 15. mája 2019 dopoludnia o desiatej hodine. Foto: TASR - KR PZ Nitra

Pri nehode sa zranila posádka vozidla Mitsubishi, vodič a jeho 65-ročná manželka. Vykonaná dychová skúška bola u oboch vodičov negatívna.

Levice 16. mája (TASR) – Pri dopravnej nehode v Leviciach sa zranili dvaja ľudia. Nehoda sa stala v stredu (15. 5.) dopoludnia o desiatej hodine.

Vodič osobného auta Mitsubishi Space Star, 68-ročný muž, išiel smerom na mesto Levice. Chcel odbočiť vľavo, pričom dával prednosť oprotiidúcim vozidlám. Vtedy do jeho vozidla zozadu narazilo auto Renault Master. „Jeho 54-ročný vodič z Poľska si pravdepodobne vôbec nevšimol pred sebou stojace auto a zozadu doň narazil,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková.

Pri nehode sa zranila posádka vozidla Mitsubishi, vodič a jeho 65-ročná manželka. Vykonaná dychová skúška bola u oboch vodičov negatívna. Na vozidlách vznikla škoda za viac ako 8000 eur. Vodič Renaultu bol obvinený z trestného činu ublíženia na zdraví a stíhaný bude na slobode.