Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Regióny

Sereďčanka neuznala rozhodnutie súdu, poskytovala sexuálne služby

Obvinená napriek tomu, že má rozhodnutím súdu uložený zákaz zdržiavať sa v meste Sereď, pricestovala do mesta a na Bratislavskej ulici chcela poskytovať sexuálne služby.

Sereď 16. apríla (TASR) - Žena, ktorá opätovne nerešpektovala rozhodnutie súdu, sa dostala za mreže. Policajti zo Serede už 5. apríla obvinili 37-ročnú ženu zo Šurian z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia. Obvinená napriek tomu, že má rozhodnutím súdu zo dňa 1. marca uložený zákaz zdržiavať sa v meste Sereď, pricestovala do mesta a na Bratislavskej ulici chcela poskytovať sexuálne služby. Ženu spozorovala policajná hliadka a predviedla ju na útvar polície. Obvinenej žene za tento skutok hrozí trest odňatia slobody až na dva roky. Informoval o tom krajská hovorca Policajného zboru v Trnave Michal Hanus.

"O necelý týždeň, 11. apríla policajná hliadka opäť spozorovala túto ženu na Niklovej ulici v Seredi. Opätovne prišla do mesta za účelom poskytovania sexuálnych služieb," konštatoval Hanus s tým, že policajti aj v tomto prípade ženu obvinili z marenia výkonu úradného rozhodnutia. Dodal, že na základe rozhodnutia súdu v Galante policajti eskortovala Janu do výkonu trestu odňatia slobody.