Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

TRAGÉDIA NA R1: Pri Sielnici zišiel kamión do poľa, vodič neprežil

Ilustračná snímka. Foto: KR PZ SR

Príslušníci HaZZ zabezpečili havarované vozidlo proti vzniku požiaru a prípadnému neželanému pohybu.

Sielnica 18. apríla (TASR) - Vodiča kamiónu bez známok života našli vo štvrtok ráno po príchode na miesto dopravnej nehody na rýchlostnej ceste R1 v smere na Banskú Bystricu pri obci Sielnica (okres Zvolen) príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ).

"Havarované nákladné vozidlo sa nachádzalo vedľa rýchlostnej cesty v poli. Po príchode hasičov na miesto udalosti bolo zistené, že z vozidla unikajú prevádzkové kvapaliny," uvádza správa Operačného strediska HaZZ.

Príslušníci HaZZ zabezpečili havarované vozidlo proti vzniku požiaru a prípadnému neželanému pohybu. "V súčasnej dobe vykonávajú zachytávanie unikajúcich prevádzkových kvapalín a následne bude vykonané prečerpanie zostatkových prevádzkových kvapalín z poškodenej nádrže," uvádza správa.

Na mieste udalosti sa nachádza aj posádka Záchrannej zdravotnej služby, ktorej lekár konštatoval u vodiča vozidla exitus. O udalosti bola vyrozumená aj slovenská inšpekcia životného prostredia. Na mieste sa nachádza hliadka polície, ako aj zamestnanci Národnej diaľničnej spoločnosti.