Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Trnavský samosprávny kraj otvoril úrad pre verejnosť

Na archívnej snímke predseda TTSK Jozef Viskupič. Foto: TASR - Lukáš Grinaj

Pre návštevníkov boli pripravené prehliadky úradu, kancelárie predsedu či rokovacej sály Zastupiteľstva TTSK.

Trnava 5. októbra (TASR) - Trnavský samosprávny kraj (TTSK) pripravil v sobotu pre verejnosť deň otvorených dverí. TASR o tom informoval Jaroslav Vacek z odboru komunikácie TTSK.

Po minuloročnom historicky prvom otvorenom dni pripravil kraj druhýkrát program pre dospelých a deti. "Minulý rok prvý krajský deň otvorených dverí navštívilo viac ako 1000 návštevníkov. Milo nás počet prekvapil a som rád, že ľudia majú záujem o dianie na našom úrade. Preto sme neváhali a pripravili sme ďalší ročník. Chceme ľudí viac vťahovať do diania v našom kraji a podobné akcie nám k tomu môžu iba pomôcť. Som presvedčený o tom, že sme pripravili bohatý program," uviedol predseda TTSK Jozef Viskupič.

Pre návštevníkov boli pripravené prehliadky úradu, kancelárie predsedu či rokovacej sály Zastupiteľstva TTSK. Takisto boli k dispozícii zóny krásy, zdravia či dobrôt, ktoré pre návštevníkov pripravili žiaci odborných škôl v pôsobnosti Trnavského kraja. Pre najmenších bol pripravený detský kútik s legom, maľovaním na tvár, tvorivými dielňami a koncertmi hudobnej skupiny malinyJAM.