Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Vodiča, ktorý v čase nehody prechádzal Štúrovou v Nitre hľadá polícia

Nitrianska polícia hľadá vodiča tmavého vozidla, ktorý v pondelok 8. októbra približne o 22.45 h prechádzal po Štúrovej ulici v Nitre. Auto sa pohybovalo v smere od kruhovej križovatky na Cintorínsku ulicu a na záberoch ho zachytila kamera. Polícia žiada vodiča o poskytnutie bližších informácií v súvislosti s dopravnou nehodou, ktorá sa stala v tom čase v protismere. Zahynula pri nej 27-ročná chodkyňa. Prihlásiť sa môže na bezplatnom telefónnom čísle 158, prípadne priamo na ktoromkoľvek policajnom útvare či prostredníctvom sociálnej siete Facebook do súkromnej správy. V Nitre 11. októbra 2018. Foto: TASR - KR PZ Nitra

Vodič osobného auta Mercedes S350 prechádzal podľa vyjadrenia svedkov veľkou rýchlosťou cez križovatku ulíc Štúrova a Cintorínska.

Nitra 11. októbra (TASR) – Nitrianska polícia hľadá vodiča tmavého vozidla, ktorý v pondelok 8. októbra približne o 22.45 h prechádzal po Štúrovej ulici v Nitre. Auto sa pohybovalo v smere od kruhovej križovatky na Cintorínsku ulicu a na záberoch ho zachytila kamera. "Vodiča žiadame o poskytnutie bližších informácií v súvislosti s dopravnou nehodou, ktorá sa stala v tom čase v protismere. Zahynula pri nej 27-ročná chodkyňa," vyzvala vodiča hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková. Prihlásiť sa môže na bezplatnom telefónnom čísle 158, prípadne priamo na ktoromkoľvek policajnom útvare či prostredníctvom sociálnej siete Facebook do súkromnej správy.

"Vodič osobného auta Mercedes S350 prechádzal podľa vyjadrenia svedkov veľkou rýchlosťou cez križovatku ulíc Štúrova a Cintorínska. Pravdepodobne na priechode pre chodcov došlo k stretu s chodkyňou," informovala Čuháková. Vozidlo zastalo zhruba 200 metrov za miestom zrážky. Aj napriek úsiliu záchranárov a lekárov mladá žena v noci v nitrianskej nemocnici svojim zraneniam podľahla.