Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Za útok na otca i syna hrozí 56-ročnému mužovi z Považia väzenie

Foto: Ilustračné foto: TASR/Radovan Stoklasa

Považskobystrickí policajti obvinili v pondelok muža z okresu Považská Bystrica z prečinu výtržníctva a ublíženia na zdraví. Zbil 66-ročného muža a následne aj jeho syna.

Dolná Mariková 13. januára (TASR) – Považskobystrickí policajti obvinili v pondelok (12. 1.) 56-ročného muža z okresu Považská Bystrica z prečinu výtržníctva a ublíženia na zdraví. Zbil 66-ročného muža a následne aj jeho syna.

Ako dnes TASR informoval trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička, obvinený ešte vlani 20. septembra v obci Dolná Mariková v Považskobystrickom okrese fyzicky napadol 66-ročného muža, ktorý sedel v aute.

„Cez otvorené okno ho začal udieral päsťami, následne ho vytiahol von z auta, kde ho opakovane kopal do hrudníka, v čom sa mu snažil zabrániť syn poškodeného. Obvinený sa potom zameral na 36-ročného syna poškodeného, ktorého opakovane udieral do tváre a kopal do neho,“ priblížil Kudlička.

Ako dodal, poškodení utrpeli zranenia, ktoré si vyžiadali asi mesačné liečenie. Obvinenému v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody až do troch rokov.