Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Slovensko

FOTO: Na diaľnici D2 z Maďarska do Bratislavy sa zrazili dva kamióny

Na snímke zdemolovaná kabína jedného z dvoch kamiónov, ktoré sa zrazili 5. februára 2018 o 9.00 hod. na diaľnici D2 v smere z Maďarska do Bratislavy. Foto: TASR - HaZZ Bratislava

Na mieste zasahuje 13 hasičov so štyrmi kusmi techniky.

Bratislava 5. februára (TASR) - Hasiči zasahujú pri dopravnej nehode na diaľnici D2 v smere z Maďarska do Bratislavy. Po 9.00 h sa tu zrazili dva kamióny. Na cestu pritom uniklo väčšie množstvo pohonných hmôt.

Na snímke nafta uniká zo zdemolovanej nádrže jedného z dvoch kamiónov, ktoré sa zrazili 5. februára 2018 o 9.00 hod. na diaľnici D2 v smere z Maďarska do Bratislavy.
Foto: TASR - HaZZ Bratislava


"Hasiči poskytli prítomným účastníkom nehody prvú pomoc. Zabezpečujú miesto dopravnej nehody, vykonávajú na vozidlách protipožiarne opatrenia, zasypávajú a zachytávajú unikajúce prevádzkové kvapaliny," informovalo Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave.

Na snímke kamión s poškodeným návesom po zrážke dvoch kamiónov na diaľnici D2 v smere z Maďarska do Bratislavy 5. februára 2018.
Foto: TASR - HaZZ Bratislava


Napriek dopravnej nehode bola a je diaľnica D2 smerom do Bratislavy prejazdná. "Premávka bola a je plynulá od začiatku. Neboli žiadne dopravné obmedzenia," uviedla pre TASR bratislavská krajská policajná hovorkyňa Veronika Slamková. V prípade ide o škodovú udalosť.

Na mieste zasahuje 13 hasičov so štyrmi kusmi techniky.
Na snímke zdemolovaná kabína jedného z dvoch kamiónov, ktoré sa zrazili 5. februára 2018 o 9.00 hod. na diaľnici D2 v smere z Maďarska do Bratislavy.
Foto: TASR - KR HaZZ Bratislava