Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Slovensko

ĽSNS: November 89 nezmenil takmer nič

Na snímke predseda ĽSNS, Marian Kotleba. Foto: TASR/Jakub Kotian

Podľa ĽSNS stojí na jednej strane skorumpovaná vláda a na druhej "demokratická opozícia", ktorá sa tvári, že bojuje proti tomuto skorumpovanému systému.

Bratislava 17. novembra (TASR) – V novembri 1989 mnohí ľudia v dobrom verili, že robia revolúciu, ktorá všetko zmení. Nakoniec sa však nezmenilo takmer nič. Kovaní boľševici prezliekli kabáty a organizovane odovzdali moc "demokratom", ktorí začali s okamžitým rozkrádaním národného majetku.

Vo vyhlásení k výročiu 17. novembra to uviedla Ľudová strana Naše Slovensko (ĽSNS) s tým, že totalitné maniere v našej spoločnosti pretrvávajú dodnes, len sa dejú sofistikovanejším spôsobom.

Podľa ĽSNS stojí na jednej strane skorumpovaná vláda a na druhej tzv. "demokratická opozícia", ktorá sa tvári, že bojuje proti tomuto skorumpovanému systému. V skutočnosti podľa kotlebovcov bojuje len proti koaličným stranám, ktorým závidia vládu a moc a najradšej by ich vystriedali.

"Na tento účel neváhajú zneužiť ani vraždu novinára či donekonečna organizovať umelé protestné zhromaždenia, na ktorých vystupujú herci a ľudia napojení na financie z tretieho sektora,” píše sa vo vyhlásení ĽSNS.