Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Slovensko

VIDEO:MOST-HÍD ZASE ROKUJE:Nepovedal či v koalícii zostáva alebo končí

Na snímke vpravo predseda strany Most-Híd Béla Bugár po skončení rokovania republikovej rady strany informuje zástupcov médií v sídle strany v Bratislave 12. marca 2018. Foto: TASR - Pavel Neubauer

Do rokovania sa Republiková vláda strany opäť pustila po tom, ako sa vedenie strany vrátilo od koaličných partnerov z úradu vlády.

Bratislava 12. marca (TASR) - Republiková rada Mosta-Híd opäť rokuje. Stále nie je jasné, či v koalícii zostáva alebo končí. Do rokovania sa opäť pustila po tom, ako sa vedenie strany vrátilo od koaličných partnerov z úradu vlády.

Tam im mali povedať výsledok dovtedajšieho rokovania. Po návrate do centrály Mosta-Híd vedenie strane oznámilo, že rozhodnutie povie na tlačovej konferencii.



Republiková rada Mosta-Híd mala v pondelok rozhodnúť o tom, či strana zostane v koalícii, alebo z nej odíde. Časť strany bola pri príchode na rokovanie za odchod, časť chcela zostať. Niektorí hovorili, že ak strana v koalícii zostane, odídu.

Viacerí hovorili, že odchod ministra vnútra Roberta Kaliňáka (Smer-SD), ktorý Most-Híd žiadal, už nemusí stačiť na upokojenie situácie. Kaliňák mal podľa nich odísť skôr.