Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Slovensko

NEVIDELI STE HO? Pátrajú po 14-ročnom Adamovi Poláčikovi zo Zuberca

Polícia pátra po 14-ročnom Adamovi Poláčikovi (na snímke) zo Zuberca (okres Tvrdošín). Foto: TASR KR PZ v Žiline

Poláčik je 180 centimetrov vysoký, má štíhlu postavu, hnedé krátke vlasy a hnedozelené oči.

Zuberec 17. septembra (TASR) – Polícia pátra po 14-ročnom Adamovi Poláčikovi zo Zuberca (okres Tvrdošín). Maloletý 16. septembra ráno odišiel do školy, do ktorej ale neprišiel. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline Radko Moravčík.

Doplnil, že maloletý odišiel na čiernej kolobežke s reflexným pásom zelenej farby. "Preverovaním bolo zistené, že na železničnej stanici v obci Podbiel (okres Tvrdošín) si zakúpil lístok na vlak. Do dnešnej doby nepodal o sebe žiadne informácie," uviedol krajský policajný hovorca.

Poláčik je 180 centimetrov vysoký, má štíhlu postavu, hnedé krátke vlasy a hnedozelené oči. Oblečenú mal čiernu mikinu s nápisom NASA, na hlave čiernu štrikovanú čiapku, tzv. budajku, na nohách biele tenisky zn. Nike Jordan. Zvláštnym znamením je okrúhle znamienko na ľavom líci.

"Akékoľvek informácie o nezvestnej maloletej osobe žiadame občanov oznámiť na najbližší útvar PZ, bezplatnú telefónnu linku 158, prípadne na našu oficiálnu facebookovú stránku Polície SR alebo na ktoromkoľvek oddelení PZ," dodal krajský policajný hovorca.