Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 6. máj 2024Meniny má Hermína
< sekcia Slovensko

Pri dopravnej nehode zahynul bývalý štátny tajomník D. Velič

Na archívnej snímke bývalý štátny tajomník Ministerstva investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR Dušan Velič. Foto: TASR - Martin Baumann

Bratislavská krajská policajná hovorkyňa Jana Šimunková priblížila, že podľa doposiaľ zistených informácií k zrážke došlo pri vychádzaní motorového vozidla z parkoviska na hlavnú cestu.

Bratislava 31. júla (TASR) - Pri pondelkovej dopravnej nehode v Bratislave zahynul vedec a bývalý štátny tajomník Ministerstva investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie (MIRRI) SR, profesor Dušan Velič. Upozornila na to TV JOJ 24.

"Dnes približne o 11.30 h došlo na Búdkovej ulici v Bratislave k dopravnej nehode medzi vodičom motorového vozidla zn. Volvo a vodičom motocykla. Vodič motocykla v dôsledku zrážky utrpel zranenia nezlučiteľné so životom, ktorým na mieste podľahol," uviedla bratislavská krajská policajná hovorkyňa Jana Šimunková.

Priblížila, že podľa doposiaľ zistených informácií k zrážke došlo pri vychádzaní motorového vozidla z parkoviska na hlavnú cestu. Dychová skúška u jeho 42-ročného vodiča bola s negatívnym výsledkom. Okolnosti a presné príčiny dopravnej nehody sú v štádiu objasňovania.