Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Slovensko

Súťaž o najlepšiu fotografiu zo Svetových dní mládeže

Jedinečné ceny je možné získať v súťaži, ktorú spúšťa Rada pre mládež a univerzity KBS. Ide o medzinárodnú súťaž o najlepšiu fotografiu zo Svetových dní mládeže (SDM).

Bratislava 21. mája (OTS) - Hlavnou výhrou je oblečenie slovenských pútnikov, s ktorým pôjdu mladí Slováci do Ria de Janeira. Ďalší traja získajú knižné odmeny.

Do súťaže sa môže zapojiť ktokoľvek, kto prejaví záujem. Záujemcovia musia poslať jednu fotografiu v originálnom rozlíšení na adresu mlipiak@rio13.sk spolu spolu s menom a priezviskom, adresou, telefonickým a e-mailovým kontaktom (povinne všetky údaje!) do 13. júna 2013. Komunikačný tím SDM 2013 z nich vyberie absolútneho víťaza. Ďalšie zverejní na sociálnych sieťach a hlasujúci budú môcť rozhodnúť o najlepších troch. Súťaž sa končí 20. júna 2013.

Súťaž je sprievodnou aktivitou prípravy na Národné stretnutie mládeže R13 v Ružomberku, ktoré sa uskutoční paralelne so Svetovými dňami mládeže v Rio de Janeiro – od 26. do 28. júla 2013. Partnermi súťaže sú vydavateľstvá Don Bosco a Dobrá kniha a internetový obchod Ver.sk.

Informoval: Komunikačný tím SDM 2013