Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Slovensko

Zamestnanci L'Oréal sa zúčastnili na celosvetovom dobrovoľníckom dni

Spoločnosť L'Oréal venuje značné úsilie nielen snahám vedúcim k firemnému rastu, ale tiež k filantropickým a sociálne zodpovedným projektom v krajinách, kde spoločnosť pôsobí.

Bratislava 25. júna (TASR-OTS) - Zamestnanci spoločnosti L’Oréal v Slovenskej republike sa dnes, v pondelok 25. 6., pripojili k medzinárodnej dobrovoľníckej iniciatíve materskej spoločnosti L’Oréal. Je to už druhýkrát, čo sa desaťtisíc zamestnancov kozmetického gigantu zúčastní na dobrovoľných projektoch po celom svete.

Na Slovensku sa tento rok zamestnanci spoločnosti L’Oréal rozhodli podporiť Spojenú školu na Dúbravskej ceste 1 v Bratislave, kde sa vzdelávajú deti s mentálnym a telesným postihnutím. Vymaľovávali detské ihrisko a farebne vykresľovali veselé obrázky na stenu telocvične a chodby.

"Aktivitu spoločnosti L'Oréal sme veľmi uvítali. Rozhodli sme sa našim žiakom zlepšiť podmienky, spríjemniť a zútulniť triedu, ktorá sa využíva ako telocvičňa. Bez pomoci dobrovoľníkov z L'Oréalu by sa nám naše odhodlanie plnilo len ťažko," uviedla riaditeľka školy RNDr. Viera Lacíková.

Spoločnosť L'Oréal venuje značné úsilie nielen snahám vedúcim k firemnému rastu, ale tiež k filantropickým a sociálne zodpovedným projektom v krajinách, kde spoločnosť pôsobí. Morálna zodpovednosť vedie spoločnosť k podpore projektov určených na zlepšenie kvality života občianskych komunít.

"Projekt Citizen Day považujeme za dobrú príležitosť, ako môže naša spoločnosť tento svoj záväzok verejne demonštrovať. Sme radi, že sme mohli pomôcť Spojenej škole na Dúbravskej ceste 1 v Bratislave, kde sa vzdelávajú deti s mentálnym a telesným postihom," doplnila Markéta Dvořáčková, riaditeľka PR & Komunikácie spoločnosti L'Oréal ČR a SR.

O spoločnosti L’Oréal
L’Oréal, popredná celosvetová organizácia v oblasti kozmetiky, sa už viac ako 100 rokov celosvetovo stará o krásu žien a vybudovala bezkonkurenčný súbor 27 medzinárodných rozmanitých a vzájomne sa doplňujúcich značiek. Spoločnosť má zastúpenie v 130 krajinách sveta a zamestnáva 66.000 ľudí. Pokiaľ ide o trvale udržateľný rozvoj, inštitúcia Corporate Knights a Global Responsible Investnment Network ju zaradila pre rok 2011 do rebríčka 100 trvalo udržateľných spoločností sveta. L’Oréal získal toto ocenenie znova, už 4 roky po sebe. Viac o spoločnosti na www.lorpress.cz