Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Slovensko

Polícia pátra po okresnej šéfke SaS, jej auto našli v Hrone

Miriam Martišová Foto: KR PZ v Banskej Bystrici

Nezvestná žena odišla v pondelok (15. 4.) okolo 12.00 h. z miesta bydliska na stretnutie do Komárna na bielom vozidle Range Rover s evidenčným číslom okresu Poltár.

Žiar nad Hronom 17. apríla (TASR/Teraz.sk) - Polícia pátra po 41-ročnej Miriam Martišovej z Poltára, ktorej vozidlo našli opustené v utorok (16. 4.) ráno pri rieke Hron približne kilometer za mestom Žiar nad Hronom.

Nezvestná žena odišla v pondelok (15. 4.) okolo 12.00 h. z miesta bydliska na stretnutie do Komárna na bielom vozidle Range Rover s evidenčným číslom okresu Poltár. "V čase o 18.23 h. telefonovala svojmu príbuznému, že už ide domov a od uvedenej doby sa neozvala," informovala Mária Faltániová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici.

Podľa medializovaných informácií by nezvestná žena mala byť okresnou predsedníčkou mesta Poltár.

Martišová je vysoká 165 centimetrov, má štíhlu postavu, zeleno-hnedé oči, vlnité blond vlasy, dlhé po plecia. Oblečený mala čierny nátelník, tmavomodré rifle a čierne botasky s červenou podrážkou.

"Doposiaľ vykonaným pátraním, ako aj vykonanými previerkami sa nezvestnú osobu nepodarilo vypátrať," dodala Faltániová s tým, že so žiadosťou pomoc pri pátraní sa obracia polícia aj na občanov.