Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Pukom trafený rozhodca si v KHL chvíľu nepískne

Zranenie rozhodcu Kulakova Foto: khl.ru

V pondelňajšom zápase KHL medzi Slovanom a Jekaterinburgom sa stal málo vídaný incident. Rozhodcu Kulakova trafil puk rovno do nosa.

Jekaterinburg 10. septembra (TASR/Teraz.sk) - Kapitán belasých Milan Bartovič v druhej tretine zápasu s Jekaterinburgom vypálil svoju obávanú delovku na bránu Kovářa, no strelu zblokoval jeden z obrancov Avtomobilistu tak nešťastne, že skončila v tvári rozhodcu Kulakova.

Knokautovaný rozhodca ranu takmer neustál, a v zápätí sa porúčal na ľad. Kapitán Slovana Milan Bartovič sa mu okamžite išiel ospravedlniť, arbiter však ostal otrasený a z nosa sa mu valila krv. Na pomoc mu prišli ostatní rozhodcovia, ktorí ho za potlesku hráčov odprevadili na striedačku. Diagnóza po zápase znela: otvorená zlomenina nosa.

"Podľa informácii, ktoré sa k nám dostali, Sergejovi diagnostikovali otvorenú zlomeninu nosa. Želáme mu skoré uzdravenie," konštatovalo sa vo vyhlásení hokejového tímu z Jekaterinburgu.

Zranenie Kulakova zamiešalo rozpisom rozhodcov na ďalšie zápasy KHL. Stretnutie tímov Dinamo Minsk a Atlant Mitišči za Kulakova 12. septembra odpíska Denis Bondar a zápas Amur Chabarovsk - Avangard Omsk za svojho kolegu zoberie Anatolij Zacharov.