Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Hrníčko vo Zvolene nepresvedčil, Halama a Andrisík pokračujú

Na snímke zľava Marco Halama (Zvolen) a Marek Slovák (Nitra). Foto: TASR/Branislav Račko

Zvolenčania odohrali na domácom Memoriáli Pavla Zábojníka tri tesné zápasy, po ktorých obsadili tretie miesto za víťaznou Banskou Bystricou a Košicami.

Zvolen 19. augusta (TASR) - Český hokejový útočník Dominik Hrníčko nepresvedčil na skúške v HKM Zvolen a v klube nebude pôsobiť. Trénera Andreja Podkonického na domácom turnaji naopak zaujali útočníci Marco Halama a Martin Andrisík, ktorí si pravdepodobne vybojujú zmluvy pre nasledujúci ročník. Kormidelník Zvolenčanov to uviedol v rozhovore pre klubovú stránku.

"Presvedčili nás Marco Halama aj Martin Andrisík. Rozlúčili sme sa s Dominikom Hrníčkom, ktorému som musel oznámiť, že končí," poznamenal Podkonický.

Zvolenčania odohrali na domácom Memoriáli Pavla Zábojníka tri tesné zápasy, po ktorých obsadili tretie miesto za víťaznou Banskou Bystricou a Košicami. "Tímy ako Klagenfurt či Banská Bystrica ukázali systém hry, aký aj my chceme od našich hráčov. Hrajú priamočiaro, sú agresívni na bránku a potom dávajú pomerne jednoduché góly. Máme ešte čas, aby sme na týchto veciach pracovali," dodal Podkonický.