Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

LIGA MAJSTROV: Juventus stratil výhru v Madride, Bonucci: Na porazenie

Na archívnej snímke vpravo hráč Juventusu Leonardo Bonucci. Foto: TASR/AP

Po bezgólovom prvom polčase viedol Juventus na štadióne Wanda Metropolitano gólmi Cuadrada a Matuidiho ešte necelú polhodinu pred koncom 2:0, potom však domáci dokázali vydolovať bod.

Madrid 19. septembra (TASR) - Dve úspešné štandardné situácie futbalistov Atletica Madrid rozhodli o stredajšej remíze 2:2 s Juventusom Turín v úvodnom zápase D-skupiny Ligy majstrov 2019/20. Po bezgólovom prvom polčase "stará dáma" viedla na štadióne Wanda Metropolitano presnými zásahmi Juana Cuadrada a Blaisea Matuidiho ešte necelú polhodinu pred koncom 2:0, potom však domáci dokázali vydolovať bod.

V 70. minúte po priamom kope skorigoval skóre Stefan Savič a v úplnom závere stanovil po rohovom kope konečné skóre Hector Herrera. "Remíza pre nás nie je vôbec zlá. Juventus je veľmi silný tím a v niektorých pasážach súboja sme boli dokonca lepší ako jeho hráči. Som veľmi šťastný, že pri debute som tímu pomohol vyrovnávajúcim gólom," uviedol Herrera, pre ktorého bol súboj s Juventusom vôbec prvým súťažným v drese Atletica po letnom prestupe z FC Porto.

Juventus si po víkendovej remíze v dueli Serie A na pôde Fiorentiny (0:0) pripísal druhú deľbu bodov za sebou. Sklamanie zo straty dvojgólového náskoku neskrýval obranca Leonardo Bonucci: "Je na porazenie inkasovať takéto dva góly zo štandardných situácií. Odohrali sme skvelé stretnutie, no ten záver sa už nesmie opakovať. Musíme sa viac koncentrovať."

Juventus v ďalšom kole skupinovej fázy privíta 1. októbra na domácom trávniku Bayer Leverkusen. Atletico sa v ten istý deň predstaví na pôde Lokomotivu Moskva. Ruské mužstvo vyhralo v stredu v Nemecku 2:1.