Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Šport

Martin Kalnický je novým generálnym manažérom MHC Mountfield

MHC Mountfield, ilustračné foto Foto: TASR/Martin Baumann

Nový generálny manažér zdôraznil, že od začiatku sezóny sa podarilo sprehľadniť použitie financií od sponzorov a partnerov.

Martin 4. októbra (TASR) - Novým generálnym manažérom extraligového MHC Mountfield sa stal podpredseda predstavenstva MHC Martin a.s., poslanec mesta a bývalý hokejista Martin Kalnický.

"Vedenie hokejového klubu, jeho zamestnanci, tréneri, hráči, fanúšikovia, mesto Martin a jeho vedenie, sponzori, partneri, ale i široká verejnosť, ktorá by mohla mať o hokej v Turci záujem, je na jednej lodi. Preto je nutné, aby sme všetci spoločne ťahali za jeden koniec, správali sa navzájom zodpovedne, korektne, vzájomne komunikovali a spoločne hľadali riešenia, ako vytvoriť priaznivú atmosféru na rozvoj hokeja v Martine," informoval o svojej vízii generálny manažér MHC Mountfield Martin Kalnický na klubovom webe.

Nový generálny manažér zároveň zdôraznil, že od začiatku sezóny sa podarilo sprehľadniť použitie financií od sponzorov a partnerov. "Ideme sa viac venovať aj stredným a malým sponzorom a ponúknuť im miesto na našej lodi. Našim hokejistom dávame reálne sľuby a pripravujeme slušné podmienky pre hokej. Do mužstva chceme dlhodobo zapracovávať čo najviac domácich odchovancov. S martinskými fanklubmi a fanúšikmi je potrebné začať viac komunikovať, určite si spolu čoskoro sadneme a tieto veci spoločne preberieme," dodal Martin Kalnický