Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 18. máj 2024Meniny má Viola
< sekcia Šport

PSG prehral v príprave s Interom Miláno 1:2, Škriniar hral celý zápas

Slovenský futbalový reprezentant v drese Paríža St. Germain (PSG) Milan Škriniar (vľavo), hráč Interu Miláno Henrich Mchitarjan (uprostred) a hráč PSG Warren Zaire-Emery počas prípravného zápasu Inter Miláno - Paríž St. Germain v Tokiu v utorok 1. augusta 2023. Foto: TASR/AP

Škriniar prestúpil do PSG toto leto, premiéru absolvoval 21. júla proti Le Havre (2:0), keď nastúpil do druhého polčasu namiesto Lucasa Hernandeza.

Tokio 1. augusta (TASR) - Futbalisti Paríža Saint-Germain prehrali v utorňajšom prípravnom dueli v Tokiu s Interom Miláno 1:2. Slovenský reprezentant Milan Škriniar odohral v drese PSG proti svojmu bývalému zamestnávateľovi celý zápas. Dvadsaťosemročný obranca nastúpil na pozícii stopéra po boku kapitána Parížanov Marquinhosa.

Škriniar prestúpil do PSG toto leto, premiéru absolvoval 21. júla proti Le Havre (2:0), keď nastúpil do druhého polčasu namiesto Lucasa Hernandeza. Prvýkrát sa objavil v základe proti saudskoarabskému tímu Al-Nassr (0:0), v ktorom pôsobí Portugalčan Cristiano Ronaldo. Plnú minutáž zaznamenal Škriniar aj v stretnutí s domácou Osakou (2:3).