Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Šport

Ronaldo chýbal na galavečere v Miláne, zaujal odkazom na Instagrame

Cristiano Ronaldo, archívna snímka. Foto: TASR/AP

Organizátori neuviedli dôvod jeho absencie, útočník Juventusu Turín však podľa všetkého zostal doma.

Miláno 24. septembra (TASR) - Portugalčan Cristiano Ronaldo sa nezúčastnil na pondelňajšom galavečere v milánskej opere La Scala, kde oznámili výsledky ankety Hráč roka podľa Medzinárodnej futbalovej federácie FIFA. Organizátori neuviedli dôvod jeho absencie, útočník Juventusu Turín však podľa všetkého zostal doma. Svedčí o tom fotografia s komentárom, ktorú zavesil krátko po skončení slávnostného ceremoniálu na svojom instagramovom profile.

"Trpezlivosť a vytrvalosť sú dve charakteristiky, ktoré odlišujú profesionála od amatéra. Všetko, čo je dnes veľké, sa začalo ako malé. Nemôžete urobiť všetko, ale môžete urobiť všetko pre to, aby ste si splnili svoje sny. Majte na pamäti, že po noci vždy prichádza úsvit," napísal Ronaldo na Instagrame.



Text dopĺňa fotografia, na ktorej si Ronaldo v pohodlí číta na sedačke a jeho syn za stolom niečo píše. Jeho Juventus síce čakal v utorok duel talianskej Serie A na pôde Brescie, ale portugalský krídelník podľa trénera Maurizia Sarriho nemal nastúpiť pre menšie svalové problémy.

Ronaldo skončil v ankete na treťom mieste. Rekordný šiestykrát získal ocenenie Argentínčan Lionel Messi z FC Barcelona, pred Ronaldom sa umiestnil i druhý Virgil van Dijk z FC Liverpool.