Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 12. máj 2024Meniny má Pankrác
< sekcia Šport

Ďalší robotník zomrel počas stavebných prác na štadióne v Petrohrade

Na snímke rekonštrukčné práce na futbalovom štadióne Zenit Arena v Petrohrade 5. apríla 2016, na ktorom sa budú hrať niektoré zápasy majstrovstiev sveta vo futbale v roku 2018. Foto: TASR/AP

Výstavba nového štadióna v Petrohrade má niekoľkomesačný sklz. Od jej začiatku zomrelo pri prácach najmenej osem ľudí, z toho traja v uplynulých dvanástich mesiacoch, pripomenula agentúra AP...

Moskva 8. októbra (TASR) - Počas stavebných prác na futbalovom štadióne v Petrohrade, ktorý bude jedným z dejísk MS 2018, zahynul ďalší robotník. Ako informovala agentúra R-Sport, zamestnanec firmy Metrostroj zomrel po páde do výťahovej šachty.

"Pracovník spadol do výťahovej šachty a utrpel fatálne zranenia," uviedla Jekaterina Gigiňaková, hovorkyňa firmy Metrostroj, ktorá má na starosti stavebné práce na petrohradskom štadióne.

Výstavba nového štadióna v Petrohrade má niekoľkomesačný sklz. Od jej začiatku zomrelo pri prácach najmenej osem ľudí, z toho traja v uplynulých dvanástich mesiacoch, pripomenula agentúra AP.