Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Šport

V zostave Slovana na zápas s Levom figuruje aj Mojžíš, Višňovský nie

Ľubomír Višňovský Foto: TASR/Michal Svítok

Slovan a Lev sa v tejto sezóne stretnú už po tretí raz, druhýkrát v Prahe a lepšie je zatiaľ na tom slovenský nováčik, ktorý vyhral oba súboje zhodne 2:1.

Bratislava 15. januára (TASR) - Po čerstvom stanovisku vedenia KHL, ktoré obrancovi Slovana Bratislava Ľubomírovi Višňovskému zamietlo jeho kontrakt do konca sezóny so Slovanom, sa už hráč neobjaví v utorňajšej zostave proti HC Lev Praha.

V tej predpokladanej pôvodnej ešte v plánoch trénera Rostislava Čadu figuroval. Premiéru tak absolvuje len jeho nová česká akvizícia, obranca Tomáš Mojžíš.

Informuje o tom klubová stránka Slovana. Višňovského tak v prvej obrannej dvojici nahradí Michal Sersen a jeho miesto v tretej zaujme Ivan Ďatelinka. Ako siedmy obranca sa do zostavy dostal aj Vladimír Mihálik. Výraznou stratou pre "belasých" bude absencia útočníka Michala Vondrku, ktorý po viróze ešte stále nie je v absolútnom poriadku.

Slovan a Lev sa v tejto sezóne stretnú už po tretí raz, druhýkrát v Prahe a lepšie je zatiaľ na tom slovenský nováčik, ktorý vyhral oba súboje zhodne 2:1. Pôjde o dôležité body, v Západnej konferencii patrí pred týmto súbojom Slovanu 6. miesto so 63 bodmi, siedmy Lev za ním zaostáva o tri.



predpokladaná zostava Slovana:

Janus (Konrád) – Sersen, Sigalet, Mojžíš, Tabaček, Švarný, Ďatelinka, Mihálik - Bakoš, Bližňák, Miklík – Hudáček, Lipiansky, Bartovič – Kudrna, Kytnár, Kukumberg – Mikúš, Ölvecký, Daňo - Preisinger