Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

Talentovaný mladík Varga bude hosťovať v slávnom Juventuse Turín

Ilustračné foto Foto: TASR/AP

Slovenský futbalový reprezentant do 17 rokov Atila Varga z Michaloviec bude do konca sezóny hosťovať v slávnom talianskom klube Juventuse Turín.

Slovenský futbalový reprezentant do 17 rokov Atila Varga z Michaloviec bude do konca sezóny hosťovať v slávnom talianskom klube Juventuse Turín, v ktorom sa stretne s ďalším talentovaným krajanom Jakubom Hromadom.

O šestnásťročného stopéra sa intenzívne zaujímal aj ďalší taliansky gigant AC Miláno a sprvoti to vyzeralo, že Atila naozaj prestúpi do tohto klubu, no všetko je napokon inak. "Rokovania medzi Michalovcami a Juventusom boli veľmi korektné a určite pomohlo aj to, že tam iba pred niekoľkými dňami prestúpil Atilov spoluhráč z Michaloviec Jakub Hromada. Atila odchádza do Juventusu na ročné hosťovanie s opciou. Som presvedčený o tom, že mu prestup pomôže herne napredovať. To, že sa do Juventusu dostali v tak krátkom čase dvaja slovenskí hráči považujem za veľký úspech," povedal Roman Vojtek zo spoločnosti Stars and Friends, ktorá mladého hráča zastupuje.