Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

´Slovanista´ Višňovský sa o štarte proti Dinamu rozhodne až v piatok

Ľubomír Višňovský (vľavo) Foto: TASR/Martin Baumann

Nedeľňajší duel okorení účasť hviezdneho kanoniera Washingtonu Capitals a ruskej reprezentácie Alexandra Ovečkina, ktorý počas výluky v zámorskej NHL oblieka práve dres Dinama.

Bratislava 4. októbra (TASR) - Slovenský hokejový obranca Ľubomír Višňovský ešte nevie, či sa predstaví v nedeľňajšom domácom zápase Slovana Bratislava proti úradujúcemu majstrovi KHL Dinamu Moskva. Vo štvrtok to uviedol vo večernom spravodajstve televízie Markíza.

Skúsený obranca si v poslednom domácom zápase proti Jugre Chanty-Mansijsk (4:3 pp a sn) obnovil zranenie lakťa, ktoré si privodil v pondelňajšom dueli s Barysom Astana (4:2). S tímom tak necestoval na následný trojzápasový "trip" na súperových klziskách.

Vo štvrtok sa pripravoval len individuálne a o jeho štarte sa rozhodne po piatkovom tréningu, kde by mal ísť už naplno. "Dúfam, že ma to nebude bolieť, že to bude v poriadku a vydržím to," uviedol Višňovský.

Nedeľňajší duel okorení účasť hviezdneho kanoniera Washingtonu Capitals a ruskej reprezentácie Alexandra Ovečkina, ktorý počas výluky v zámorskej NHL oblieka práve dres Dinama. "Je veľmi rýchly a silný, vie dať gól a má neskutočnú strelu. Navyše aj 'hituje', čo hviezdy príliš nerobia," uviedol Višňovský na adresu najväčšej hviezdy hostí.