Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Tenis

Duel Zvereva s Norriem prerušil muž s protivojnovými plagátmi

Zberači loptičiek zbierajú letáky hodené počas zápasu štvrtého kola medzi Nemcom Alexandrom Zverevom a Britom Cameronom Norriem na tenisovom turnaji Australian Open v Melbourne Parku v austrálskom Melbourne v pondelok 22. januára 2024. Foto: TASR/AP

Zberači loptičiek zozbierali papiere, usporiadatelia demonštranta vyviedli z areálu v Melbourne Parku a po krátkej pauze duel medzi Zverevom a Norriem pokračoval. Informovala o tom agentúra AP.

Melbourne 22. januára (TASR) - Duel medzi nemeckým tenistom Alexandrom Zverevom a Britom Cameronom Norriem v osemfinále Australian Open vo štvrtom sete prerušili. Muž v čiernej košeli s maskou na tvári totiž začal hádzať z tribúny na dvorec Margaret Courtovej protivojnové plagáty žiadajúce slobodu pre Palestínu.

"Zatiaľ čo diváci v Melbourne sledujú tenisové zápasy, na územie Gazy padajú bomby," znel nápis na plagátoch. Zberači loptičiek zozbierali papiere, usporiadatelia demonštranta vyviedli z areálu v Melbourne Parku a po krátkej pauze duel medzi Zverevom a Norriem pokračoval. Informovala o tom agentúra AP.