Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Tenis

Finále v Poprade uniklo Andrejovi Martinovi aj Martinovi Kližanovi

Na snímke slovenský tenista a štvrtý nasadený hráč Andrej Martin odvracia loptičku v 2. kole dvojhry antukového turnaja ATP challenger Poprad-Tatry proti Dennisovi Novakovi z Rakúska v Poprade 15. júna 2016. Foto: TASR/Oliver Ondráš

V piatkovom semifinále ako nasadená štvorka prehral s turnajovou dvojkou Argentínčanom Horaciom Zeballosom .

Poprad 17. júna (TASR) - Slovenský tenista Andrej Martin neuspel v boji o postup do finále na antukovom challengeri Poprad-Tatry. V piatkovom semifinále ako nasadená štvorka prehral s turnajovou dvojkou Argentínčanom Horaciom Zeballosom 3:6, 3:6.

"Dnes boli úplne iné podmienky ako včera, silný vietor a slnečno. Lopta potom viac letí, ťažšie sa to kontroluje. Súper bol jednoducho lepší, lepšie sa prispôsobil týmto podmienkam. Jeho hra je založená na tom, že rozbíja súpera s veľkým počtom rotácií, je ľavák, čiže je náročné si zvyknúť na jeho tlak. Vyhral zaslúžene," povedal Martin po zápase pre www.tenista.sk.

V druhom semifinále sa nepresadil ani najvyššie postavený muž rebríčka Martin Kližan, ktorý podľahol šiestemu nasadenému Rakúšanovi Geraldovi Melzerovi v troch setoch 3:6, 7:5 a 4:6.



dvojhra - semifinále:

Horacio Zeballos (2-Arg.) - Andrej MARTIN (4-SR) 6:3, 6:3
Gerald Melzer (6-Rak.) - Martin KLIŽAN (1-SR) 6:3, 5:7, 6:4