Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Tenis

Peugeot Slovak Open: Molčan prehral v 1. kole dvojhry s Novakom

Alex Molčan, archívna snímka. Foto: Facebook

Napriek sľubnému úvodu prehral s rakúskym tenistom 0:2 na sety.

Bratislava 7. novembra (TASR) - Talentovaný slovenský tenista Alex Molčan neuspel v 1. kole dvojhry na bratislavskom challengeri Peugeot Slovak Open.

Napriek sľubnému úvodu prehral s Rakúšanom Dennisom Novakom 4:6, 4:6. Molčan viedol na začiatku prvého setu 3:0, súperovi sa však v ďalšom priebehu zápasu podarilo otočiť nepriaznivý vývoj.

Dvojhra - 1. kolo:
Dennis Novak (Rak.) - Alex MOLČAN (SR) 6:4, 6:4


Ofner sa stal prvým štvrťfinalistom


Ruský tenista Jevgenij Donskoj sa prebojoval do 2. kola dvojhry na bratislavskom challengeri Peugeot Slovak Open. V 1. kole si ako nasadená dvojka poradil s Estóncom Jurgenom Zoppom 7:6 (4), 6:2.

Rakúšan Sebastian Ofner sa stal prvým štvrťfinalistom po triumfe 7:5, 6:4 nad štvrtým nasadeným Španielom Guillermom Garciom-Lopezom.

Do 2. kola postúpil aj slovenský obhajca a nasadený hráč číslo jeden Lukáš Lacko. V stredu si poradil s Francúzom Stephane Robertom, hoci prehral prvý set 4:6. V druhom však uspel 6:4 a v treťom 7:5. V 2. kole sa o postup do štvrťfinále pobije s Bieloruskom Egorom Gerasimovom.

"Bol to ťažký zápas. Herne to nie je zlé, ale kondične to po chorobe cítim. Bol to vybojovaný zápas. Budem sa snažiť urobiť všetko peto, aby som bol v ďalšom zápase úspešný," uviedol Lacko pre oficiálnu stránku podujatia.


Dvojhra - 2. kolo:
Sebastian Ofner (Rak.) - Guillermo Garcia-Lopez (4-Šp.) 7:5, 6:4

Dvojhra - 1. kolo:
Lukáš LACKO (1-SR) - Stephane Robert (Fr.) 4:6, 6:4, 7:5
Jevgenij Donskoj (2-Rus.) - Jurgen Zopp (Est.) 7:6 (4), 6:2
Ruben Bemelmans (8-Bel.) - Rudolf Molleker (Nem.) 6:4, 6:3
Alexander Bublik (Kazach.) - Andrej MARTIN (SR) 2:6, 6:3, 7:5