Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Tipsport Liga

Hokejových majstrov uvítajú fanúšikovia na Námestí SNP v B. Bystrici

Hokejisti Banskej Bystrice oslavujú majstrovský titul po víťaznom piatom zápase finále play-off Tipsport ligy v hokeji HC'05 iClinic Banská Bystrica - HK Nitra v Banskej Bystrici 16. apríla 2019. Foto: TASR - Dušan Hein

Program sa začne o 16.00 h vystúpením miestnej kapely Rock Reunion, hymnu zaspievajú Chlapi zo Šumiaca.

Banská Bystrica 17. apríla (TASR) – Hokejový klub HC '05 iClinic Banská Bystrica vybojoval v utorok (16. 4.) na domácom zimnom štadióne zlatý hetrik. Pre víťazov Kaufland play-off Tipsport Ligy 2018/2019 a ich fanúšikov pripravilo mesto oslavy, ktoré sa uskutočnia vo štvrtok (18. 4.) na Námestí SNP. TASR o tom v stredu informovala hovorkyňa banskobystrického primátora Dominika Mojžišová.

Program sa začne o 16.00 h vystúpením miestnej kapely Rock Reunion, hymnu zaspievajú Chlapi zo Šumiaca a potom už Banskobystričania uvítajú na pódiu svojich "baranov". Na záver bude autogramiáda.

"Najlepší z najlepších. Banskobystričania fandili a podarilo sa. Gratulujem našim 'baranom', ktorí opäť predviedli skvelý výkon a získali zlatý hetrik. Chlapci, ďakujeme, a teším sa na vítanie na námestí. Verím, že atmosféra bude taká výborná ako po minulé roky," skonštatoval krátko po rozhodujúcom víťaznom zápase nad Nitrou na sociálnej sieti primátor mesta pod Urpínom Ján Nosko.