Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 4. máj 2024Meniny má Florián
< sekcia Tipsport Liga

Hokejový Martin posilnili obrancovia Kozák a Bačik

Lukáš Kozák v drese Trenčína. Foto: FOTO TASR/Radovan Stoklasa

Kozák sa do materského klubu vrátil po piatich rokoch. Jeho dres si zatiaľ naposledy obliekol v sezóne 2011/12, keď za MHC odohral 25 zápasov, v ktorých získal 10 bodov za 2 góly a 8 asistencií.

Martin 16. februára (TASR) - Aj vedenie hokejového tipsportligového klubu MHC Martin využilo posledné hodiny prestupového obdobia na posilnenie kádra A-mužstva. Tréner Pavel Paukovček môže v závere sezóny počítať aj s obrancami Lukášom Kozákom a Patrikom Bačikom, ktorí prišli z KHL. Klub o tom informoval prostredníctvom facebooku.

Lukáš Kozák sa do materského klubu vrátil po piatich rokoch. Jeho dres si zatiaľ naposledy obliekol v sezóne 2011/12, keď za MHC odohral 25 zápasov, v ktorých získal 10 kanadských bodov za 2 góly a 8 asistencií. Sezónu 2016/17 začal v Dukle Trenčín a jeho ďalšie hokejové kroky smerovali do KHL. Ako hráč Medveščaku Záhreb odohral 14 zápasov, v ktorých strelil jeden gól a na ďalší prihral.

Patrik Bačik je staronová posila MHC. Dosiaľ hráč Slovana Bratislava nastúpil v aktuálnej sezóne na 45 zápasov v nadnárodnej Kontinentálnej hokejovej lige, v ktorých získal 3 kanadské body (1+2). Rovnakú bilanciu má zatiaľ aj za martinský klub, za ktorý už v decembri odohral 5 zápasov.