Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Tipsport Liga

Róbert Varga po odchode z Banskej Bystrice posilnil Liptovský Mikuláš

Na snímke v bielom Róbert Varga. Foto: TASR/Dušan Hein

Bývalý krídelník baranov odohral v tejto sezóne Tipsportligy 37 zápasov, v ktorých dosiahol tri góly a šesť asistencií. V najvyššej slovenskej súťaži hral aj v drese Martina a Nových Zámkov.

Liptovský Mikuláš 3. januára (TASR) - Novou posilou tipsportligového klubu MHK 32 Liptovský Mikuláš sa stal útočník Róbert Varga. Dvadsaťtriročný hokejista sa iba krátko predtým dohodol na rozviazaní zmluvy s majstrovskou Banskou Bystricou.

"Môj príchod na Liptov sme okrajovo riešili už cez leto, vtedy som sa ale rozhodol, ako som sa rozhodol. Teraz na to už nemyslím. Kontaktoval som trénera Tomka, ktorý mi povedal, že ma rád prijme v šatni, a že mám prísť. Poznám sa aj s Jurajom Halajom, ktorý ma trénoval v Martine. Verím, že dostanem dostatok priestoru na ľade, a že pomôžem mužstvu v napredovaní a v dosahovaní víťazstiev," uviedol Varga pre webstránku MHK 32.

Bývalý krídelník "baranov" odohral v tejto sezóne TL 37 zápasov, v ktorých dosiahol tri góly a šesť asistencií. V najvyššej slovenskej súťaži hral aj v drese Martina a Nových Zámkov.