Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Tipsport Liga

TL: Tréneri Mikeš a Černý pokračujú v Nových Zámkoch

Štefan Mikeš Foto: TASR/Martin Baumann

Vedenie klubu vyjadrilo spokojnosť so službami trénerského dua, výsledkom ktorej je zmluva pre nasledujúcu sezónu. V klube zároveň končí útočník Erik Čaládi.

Nové Zámky 5. mája (TASR) - Hokejový tréner Štefan Mikeš so svojím asistentom Ivanom Černým povedú A-mužstvo Nových Zámkov aj v nasledujúcej sezóne Tipsport Ligy. Vedenie klubu vyjadrilo spokojnosť so službami trénerského dua, výsledkom ktorej je zmluva pre nasledujúcu sezónu. V klube zároveň končí útočník Erik Čaládi, ktorého novým pôsobiskom bude HK Poprad. Novozámocký klub o tom informoval na oficiálnej stránke.

Štefan Mikeš prišiel do HC Nové Zámky v decembri 2016 po tom, čo v pozícii hlavného trénera nahradil Júliusa Pénzeša. Tím nováčika Tipsport ligy doviedol postupu do vyraďovacích bojov, v ktorých Novozámočania vypadli po štvrťfinálovej prehre 1:4 na zápasy s Banskou Bystricou. "Keď Štefan Mikeš prišiel do klubu, popísali sme s ním zmluvu s tým, že ak mužstvo postúpi do play off, tak sa zmluva predĺži aj na nasledujúcu sezónu. Postupom do vyraďovacích bojov si vlastne vybojoval kontrakt na ďalší rok. Vedenie klubu bolo s jeho prácou spokojné. Asistent trénera Ivan Černý nám potvrdil, že pokiaľ máme záujem, rád predĺži kontrakt aj na ďalšiu sezónu," uviedol prezident klubu HC Nové Zámky František Sucharda pre klubovú stránku.