Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Tipsport Liga

TL: Nové Zámky v príprave prevažne proti českým súperom

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Henrich Mišovič

Úvodný prípravný zápas zverencov trénera Milana Jančušku je na programe 7. augusta.

Nové Zámky 9. júna (TASR) - Hokejisti tipsportligového klubu HC Nové Zámky si pred sezónou 2018/19 zmerajú sily so šiestimi mužstvami z Česka. Okrem toho nastúpia aj proti HC Bratislava a MAC Budapešť.

Úvodný prípravný zápas zverencov trénera Milana Jančušku je na programe 7. augusta proti AZ Residomo Havířov. Dátum odvety zatiaľ nepotvrdili. O dva dni neskôr sa bielo-zelení predstavia na domácom ľade v zápase proti účastníkovi 1. hokejovej ligy HC Bratislava. Od 14. do 16. augusta nastúpia Novozámčania na tri stretnutia proti Zlínu, Přerovu a Jihlave, ktoré sa odohrajú ako súčasť Zubr Cupu 2018. Zápas proti extraligovému Aukro Berani Zlín sa bude hrať na tamojšom štadióne Luďka Čajku, ostatné dva duely sa odohrajú v Přerove. Po Zubr Cupe odohrajú dvojzápas s LHK Jestřábi Prostějov. Prvý je na programe 21. augusta v Prostějove, odveta o deväť dní neskôr v Nových Zámkoch. Ďalším českým súperom Nových Zámkov bude HC Vsetín. Zápas proti Valachom sa odohrá 4. septembra na vsetínskom Lapači.

Prípravu zakončia Novozámčania na domácom ľade 6. septembra. Ich súperom bude aktuálny majster nadnárodnej Erste ligy a účastník Vyšehradského pohára MAC Budapešť. Informoval o tom portál hcnovezamky.eu.