Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Tipsport Liga

Trenčín predĺžil zmluvu so švédskym útočníkom Ahlom o ďalšie dva roky

Na snímke zľava kapitán Filip Ahl (HK Dukla Trenčín) a puk v sieti brankára Alekseja Krasikova (HK 32 Liptovský Mikuláš) po strele Šimona Petráša (HK Dukla Trenčín - nie je na snímke) v zápase 26. kola Tipos extraligy HK Dukla Trenčín – HK 32 Liptovský Mikuláš v Trenčíne v nedeľu 10. decembra 2023. Foto: TASR - Radovan Stoklasa

Dvadsaťšesťročný krídelník posilnil tím pred začiatok prebiehajúcej sezóny, odohral 20 zápasov a získal 19 bodov (9+10). Počas ročníka sa stal kapitánom mužstva.

Trenčín 11. januára (TASR) - Extraligový klub HK Dukla Trenčín a švédsky hokejový útočník Filip Ahl sa dohodli na predĺžení spolupráce o ďalšie dva roky. Účastník najvyššej súťaže o tom informoval vo štvrtok na sociálnych sieťach.

Dvadsaťšesťročný krídelník posilnil tím pred začiatok prebiehajúcej sezóny, odohral 20 zápasov a získal 19 bodov (9+10). Počas ročníka sa stal kapitánom mužstva. "Filip je legionár, ktorý spĺňa všetky atribúty takéhoto hráča. Je to líder na ľade aj mimo ľadu. Každý tréning aj každý zápas ide na 110% a myslím, že toto je to, čo sa od zahraničného hráča očakáva. Je to jeden z dôvodov prečo je kapitán, myslím si, že je taktiež veľmi obľúbený medzi hráčmi v kabíne a my sme radi, že u nás bude pokračovať," uviedol športový manažér a tréner Branko Radivojevič.