Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Trenčiansky kraj

CVČ v Trenčíne pripravilo na júl dva týždňové turnusy denných táborov

Ilustračné foto. Foto: TASR/Jozef Ďurník

Nebude chýbať člnkovanie na loďkách po Váhu a užiť si môžu zlaňovanie na detskom ihrisku v športovo-rekreačnom areáli Ostrov.

Trenčín 11. júla (TASR) – Centrum voľného času (CVČ) v Trenčíne pripravilo na júl pre deti od šesť do 11 rokov dva týždňové turnusy detských denných táborov. Do každého sa prihlásilo po 25 detí.

Ako TASR informovala hovorkyňa mesta Trenčín Erika Ságová, aktivity pre deti pripravili nielen priamo v areáli CVČ, ale aj v iných atraktívnych lokalitách Trenčína i mimo mesta. "Priamo v areáli CVČ čakajú na deti športové olympiády, futbalové a stolnotenisové turnaje. Deti absolvujú hľadanie pokladu v lesoparku Brezina, kde si vyskúšajú aj lanový park Tarzánia," uviedla Ságová.

Ako dodala, nebude chýbať člnkovanie na loďkách po Váhu a užiť si môžu zlaňovanie na detskom ihrisku v športovo-rekreačnom areáli Ostrov, v laserovej aréne a čaká ich aj kúpanie v prírodnom kúpalisku v Opatovej, keďže Trenčín momentálne nemá letné kúpalisko.

"Deti v prvom júlovom turnuse si mohli vychutnať momentálny kinohit o Mimoňoch. Okrem Trenčína boli v Elektrárni Piešťany, v zrenovovanej bývalej generátorovej hale, kde je stála interaktívna expozícia," doplnila trenčianska hovorkyňa.