Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Trenčiansky kraj

Dvojica útočníkov napadla muža, jeden ho udrel aj železnou tyčou

Foto: Ilustračné foto: TASR/Radovan Stoklasa

Z prečinov ublíženia na zdraví a výtržníctva spáchaného formou spolupáchateľstva obvinil poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru z Bánoviec nad Bebravou dvoch Bánovčanov.

Bánovce nad Bebravou 19. mája (TASR) - Z prečinov ublíženia na zdraví a výtržníctva spáchaného formou spolupáchateľstva obvinil poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru z Bánoviec nad Bebravou dvoch Bánovčanov, 32-ročného Radka a 30-ročného Denisa. "Obvinený Radko ešte 18. októbra 2014 v Bánovciach nad Bebravou v nočných hodinách v bare po predchádzajúcej slovnej hádke fyzicky napadol 24-ročného muža, k potýčke sa neskôr pridal aj obvinený Denis," informoval dnes TASR trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička.

Ako ďalej uviedol, dvojica mužov poškodeného vytlačila von z baru a následne ho Denis železnou tyčou udrel viackrát do oblasti hlavy a tváre. Obvinení spoločne muža udierali a kopali do hornej časti tela. "Poškodený utrpel zranenia hlavy a hornej časti tela, ktoré si vyžiadali liečenie po dobu šiestich týždňov. Obom obvineným v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody do troch rokov," dodal.