Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Trenčiansky kraj

UŽ ICH MAJÚ: Zadržali mladíkov, ktorí mali napadnúť vodiča bejzbalkou

Kriminalisti zadržali mladíkov, ktorí mali napadnúť vodiča bejzbalovou palicou. Foto: TASR/KR PZ Trenčín

Muži vo veku 19 a 22 rokov už čelia obvineniu. Polícia v uvedenom prípade naďalej vykonáva procesné úkony.

Dubnica nad Váhom 4. mája (TASR) - Trenčianski kriminalisti zadržali mladíkov, ktorí mali 30. apríla bejzbalovou palicou napadnúť v Dubnici nad Váhom v kolóne áut 34-ročného vodiča z Púchova. Obvineniu z pokusu zločinu ublíženia na zdraví spáchaného formou spolupáchateľstva v súbehu s prečinom výtržníctva v tejto súvislosti čelia dvaja bratia vo veku 22 a 19 rokov z Dubnice nad Váhom. Informovala v piatok TASR trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

"Podozriví 30. apríla približne o 21.50 h v Dubnici nad Váhom v blízkosti svetelnej križovatky pri supermarkete Tesco zablokovali svojím osobným motorovým vozidlom VW Passat striebornej farby s evidenčným číslom z okresu Ilava Škodu Fabia červenej farby. Následne vystúpili z VW dvaja muži, jeden z dvojice vytiahol z kufra bejzbalovú palicu a so slovami "ako to jazdíš" vodiča Fabie udrel pálkou do hlavy," pripomenula Antalová. Poškodený, 34-ročný vodič z Púchova, po útoku podľa nej utrpel zlomeniny tvárových kostí, ktoré si vyžiadali hospitalizáciu a operačný zákrok.



"Aj vďaka medializácii tohto prípadu a spolupráci verejnosti pri jeho objasnení sa trenčianskym kriminalistom podarilo získať kamerový záznam, ktorý zachytáva takmer celý incident. Následne vypátrali a zadržali dvoch mladíkov, ktorí sú podozriví z tohto skutku," skonštatovala policajná hovorkyňa.

Muži vo veku 19 a 22 rokov už čelia obvineniu. Polícia v uvedenom prípade naďalej vykonáva procesné úkony.