Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Trenčiansky kraj

Prievidžan Ľuboš zanedbal povinnú výživu, pátra po ňom polícia

Políciou hľadaný Ľuboš Marko z Prievidze. Foto: TASR - KR PZ v Trenčíne

Hľadaný Ľuboš Marko je vysoký asi 165 centimetrov, štíhlej postavy. Má modré oči, je dohola vystrihaný a má tzv. koziu briadku. V ľavom uchu nosí náušnicu.

Prievidza 12. septembra (TASR) - Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po hľadanom 36-ročnom Ľubošovi Markovi z Prievidze. Na muža vydal Okresný súd v Prievidzi príkaz na zatknutie pre prečin zanedbania povinnej výživy. Hľadaný Ľuboš Marko sa úmyselne vyhýba a skrýva pred trestným stíhaním, informovala v stredu TASR trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Hľadaný Prievidžan je vysoký asi 165 centimetrov, štíhlej postavy. Má modré oči, je dohola vystrihaný a má tzv. koziu briadku. V ľavom uchu nosí náušnicu.

"Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu hľadanej osoby, môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158. Prípadne na stálu službu Obvodného oddelenia Policajného zboru Prievidza na telefónnom čísle 096127 3755 alebo priamo na kriminálnu políciu v Prievidzi na telefónnom čísle 0961273374," vyzvala Antalová.