Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Trenčiansky kraj

Muž sa vyhrážal svojmu staršiemu bratovi, že ho zabije

Ilustračné foto Foto: Ilustračné foto: TASR/Radovan Stoklasa

Poškodený mal vážne obavy o svoj život a zdravie.

Nováky 23. apríla (TASR) - Z prečinu nebezpečného vyhrážania sa obvinil v stredu (22.4.) poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru z Novák 49-ročného Tibora z Prievidzského okresu. "Obvinený 13. apríla večer fyzicky napadol svojho 51-ročného brata. Minimálne štyrikrát ho päsťou udrel do hlavy a popritom sa mu neustále vyhrážal zabitím," informovala dnes TASR trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Ako ďalej uviedla, napadnutému bratovi sa podarilo ujsť do vedľajšej miestnosti, ale útočník za ním pribehol a udrel ho po nohách a chrbte francúzskou palicou. V ďalšom útoku mu zabránil otec. "Napadnutý muž okamžite privolal políciu. Po útoku svojho brata utrpel zranenie, ktoré si vyžiadalo lekárske ošetrenie a práceneschopnosť viac ako sedem dní," doplnila.

Poškodený mal vážne obavy o svoj život a zdravie, svojho brata sa bál a mal dôvodnú obavu, že by svoje vyhrážky mohol aj uskutočniť. "Za tento skutok obvinenému Tiborovi hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky," uzavrela Antalová.