Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Trenčiansky kraj

Oprava cesty si v Handlovej vyžiada viacero dopravných obmedzení

Ilustračné foto Foto: TASR/Michal Svítok

Zmena potrvá približne do 10. júna.

Handlová 5. apríla (TASR) - Viacero dopravných obmedzení čaká vodičov od utorka 7. apríla v Handlovej, ich dôvodom je rekonštrukcia štátnej cesty I/50 na území mesta. TASR o tom informovala hovorkyňa handlovskej samosprávy Soryana Hádenová.

"V termíne od 7. apríla do 10. júna dôjde k presmerovaniu jedného jazdného pruhu cesty I/50 v smere Žiar nad Hronom - Prievidza na miestne komunikácie - ulica Poštová a Československej armády. Spomínané ulice budú jednosmerné a zmena organizácie dopravy bude vyznačená prenosnými dopravnými značkami," uviedla Hádenová.

Ako pokračovala, na základe vyššie uvedeného bude počas realizácie stavebných prác zakázané státie motorových vozidiel na uliciach Poštová, Československej armády a pred bytovým domom číslo 2 až 4 na Ulici 1. mája. "Státie bude možné len na vyhradených parkovacích miestach," dodala.

Z dôvodu rekonštrukčných prác bude tiež od 21. apríla premiestnená autobusová zástavka spred Hotela Baník pred mestský úrad. Zmena potrvá približne do 10. júna.